top of page
IMG-20221012-WA0019.jpg

O meni

Moje ime je Korana i oduvijek sam tragala za Istinom. Onom Istinom koju, kada izgovaramo osjećamo tijelom, osjećamo emocijom i doživljajem.

 

Ono što najviše volim u svojem pozivu je mogućnost da svjedočim kada žene otpuste i dopuste svjetlosti da se probije van i obasja njihov životni put. 

Iako se možda ne poznajemo želim ti reći kako je moja priča počela u trenutku kada sam odlučila da će mi misija biti podržati žene da osvijeste svoje Istine, da osjete svoje tijelo svojim, da požele živjeti svoj san i da se pri tom osjećaju viđeno, vođeno, podržano i zdravo.

Kroz Yogu i mnogobrojne tehnike i iskustva koja sam skupljala postala sam otvoren portal i tunel kroz koji učim žene kako da postanu svoja najbolja verzija. 

Pnekad se osjećam kao stara duša koja je imala iskustva i sada ih mora nositi dalje.

 

 Vjerujem da je u današnjem svijetu najvažnije ISCJELJENJE pojedinca jer pojedinac kreira i stvara kolektivnu svjesnost. 

Kroz godine gledala sam, pohađala i ulagala u tečajeve koji nisu na hrvatskom jeziku i dobila sam želju učiniti nešto slično za žene na ovom području.

 Paralelno sa obukom Kundalini Yoge tekla je i moja treća trudnoća koja je u najvećoj mjeri odredila ovo tko danas jesam i zašto osjećam kako je plodnost i ljepota nježnosti žene najvažnija komponenta iscjeljenja današnjeg svijeta. 

 Zahvaljujući tome i iskustvu kućnog poroda iz moje se unutrašnjosti fluidnije i čišće izljeva ta želja i potreba da u rad sa ženama unesem i one strahove i procese koje sam i sama prolazila ili prolazim. Iz toga se izrodilo ovo što je danas ispred vas.

Ovdje unosim, kroz rad sa svakom ponaosob, sve komade iskustva i spojam ih u transformativnu podršku i promjenu koju svi sanjamo a ne usudimo se krenuti u nju uvijek samostalno ili ne znamo kako.

Čarolija shvaćanja kako sam samo ja odgovorna za svoj rast dovela me do spoznaje kako smo svi jedinstveni, posebni i imamo dar pomoći drugima i mijenjati svijet mijenjajući samo svoju svijest. 

U taj sam proces uložila i ulažem cijelo svoje biće iz dana u dan i nikada me ta želja nije napustila. 

Važno mi je da znaš da si i ti važna, jedna si od tih žena koje su u toj misiji i ovdje sam da te podsjetim na tvoju moć i snagu koja leži u NJEžnosti koju nosiš. 

...

Ako si ovdje, sigurna sam da nije slučajno. Pozivam te da istražiš moj program, naučiš nešto o mojim strastima i da pronađeš ono što rezonira sa tobom, što doziva tvoju dušu. Nadam se da ćeš pročitati, pogledati ili osjetiti nešto što će te pozvati da rasteš zajedno  sa mnom.

Hvala Ti što si tu, 

Grlim Te, 

Korana

bottom of page